Faneille

Tunnusta väriä! Kannatat useita joukkueita? No problem. Fanituotteet kätevästi yhdestä paikasta, myös pienempien seurojen tuotteet joita ei muualta saa. Vaihtuva mallisto, laadukkaat ja näyttävät tuotteet.

Pelaajille ja vanhemmille

Pipo hukassa? Sisarukset haluaisivat myös seuran kaulahuivin? Joukkueen yhteinen seuraava tilaus vasta keväällä? Ei hätää, et jää paitsioon! Yksittäistilaukset kätevästi verkkokaupasta vuoden ympäri, 24/7.

Joukkueenjohtajille ja rahastonhoitajilje

Hukutko joukkueen tuotetilaus-exceleihin. Kenelle mikäkin tuote? mikä koko? onko maksettu jo? Pitäisi seuraava turnausmatkakin varata. Ulkoista tuotehankinnat vanhemmille tai tilaa kerralla koko joukkueelle ja taas yksi huoli vähemmän. Yhteistilauksista JoJo:n alennus ja toimitus suoraan pelipaikalle.

Seuroille

Fanikatsomo.fi on luotettava kumppani seuroille fani- ja seuratuotteiden hankkimiseen. Lisänäkyvyyttä sosiaalisessa ja mediassa. Myös seuran sponsoreille!

”Give back to community”. Fanikatsomo.fi maksaa provision myydyistä tuotteista seuralle. Vaikuta valikoimaan ja lisätään yhdessä seuran näkyvyyttä ja kiinnostavuutta!

Selaa seurojen verkkokauppoja

Luotettava kumppani

Fanikatsomoon viimeksi lisätyt fanituotteet

Varasto loppu
20,00
Varasto loppu
20,00
Ale!
Varasto loppu
45,00 30,00
Ale!
Varasto loppu
50,00 35,00
Ale!
Varasto loppu
50,00 35,00
Ale!
Varasto loppu

Uncategorized

Sipoon Wolf huppari

50,0059,00
Varasto loppu
Varasto loppu

Viimeisimmät uutiset

Seuraa fanikatsomoa sosiaalisessa mediassa